A 2015-ös első közös évünket követően, az akkor elindított munkát, amelyek a település stratégia és az alapvető önkormányzati feladatok, folytattuk. Továbbra is nagyon jól együttműködik a képviselő-testület, és ki- ki a maga szakterületén tette és teszi a dolgát. Szembesültünk a régmúlt és a saját problémáinkkal.

A 2014. évi Helyi önkormányzati választásokon a választópolgárok bizalmának elnyerésével képviselői mandátumot, majd képviselőtársaim felhatalmazása alapján alpolgármesteri tisztséget szereztem. Az adott beszámolási időszak már a második év volt számomra az önkormányzatiságban vállalt feladatok végrehajtásában.

Eltelt a ciklus második éve, eléggé ambivalens módon. Az év első felét a Stratégia mentén végeztük, majd a módszert szüneteltettük. Bevallom, jól jött egy lélegzetvételnyi idő, de utána a feladatokat mintha elvágták volna számomra, és újra visszatért a választást követő hiányérzetem.

Ifjúságért felelős képviselőként illetve képviselő-testület felkérése alapján gazdasági bizottsági tagként is dolgozom. Ezen megtisztelés miatt is érzem azt, hogy nem csak a választóimnak, hanem minden polgárnak tartozom felelősséggel.
Tudásomhoz és lehetőségeimhez mérten igyekeztem a falu lakóinak érdekei képviselni, gondjaikra megoldást keresni, életminőségüket javítani.

Tisztelt Választópolgár!

Az évvége közeledtével elérkezik a számvetés ideje, mi is történt az elmúlt egy évben. Mint általában minden évben a képviselői munka túlnyomó hányadát az teszi ki, hogy a képviselő a testületi döntések előtt alaposan készüljön fel, minél jobban ismerje meg a konkrét ügyek körülményeit, a befolyásoló tényezőket, és ezek alapján kellően mérlegelve, felelősen hozza  meg a döntését.

Tisztelt Választóim!  Tisztelt Kulcsiak!

Az elmúlt egy évben képviselői munkámat a testületen belüli pártalapon alapuló munkamegosztás behatárolta. Testületi üléseken aktívan részt vettem. A közösségi rendezvényeken szintén.

Változást elérni a legnehezebb vállalkozások egyike!

Tisztelt Választóim!

A cím nem véletlen! Az elmúlt időszak itt, Kulcson is igazolta a változásmenedzsment ezen ismert alaptételét! Pedig a változás igénye a lakosság nagy részéről megfogalmazódott!